Verdeling

VERDELING DRUKWERK


Sinds enkele jaren bieden we ook de mogelijkheid het drukwerk te verdelen. Hiervoor hebben we verschillende mogelijkheden ter beschikking. Momenteel bieden we de verdeling voornamelijk in Limburg aan. Zowel in Belgisch als in Nederlands Limburg maar ook in andere provincies werken we nauw samen met collega's. De prijzen zijn afhankelijk van de aantallen die verdeeld moeten worden maar ook van het feit of het drukwerk aangeleverd of bij ons zelf gedrukt kan worden. Mocht u interesse hebben in de verdeling via Bullzeye kan u ons contacteren via info@bullzeye.be. We werken aan de hand van uw vraag een persoonlijke offerte uit.HUIS AAN HUIS

Wens je in een stad of gemeente alle inwoners te bereiken dan adviseren we onze huis aan huis bedeling.


OUTDOOR AFFICHERING

Het blijft belangrijk dat uw evenement zichtbaar is in het straatbeeld. Hiervoor werken we met verschillende plakploegen.


HORECA

De ideale methode om uw evenement beter in de kijker te plaatsen is de bedeling in horeca zaken.


Zoals aangehaald is voor huis aan huis verdeling ons doelgebied vooral Limburg en Nederlands Limburg. Een aantal steden en gemeentes die we voorzien zijn de volgende: As, Hechtel-Eksel, Maasmechelen, Peer, Bocholt, Kinrooi, Meeuwen-Gruitrode, Zutendaal, Bree, Lanaken, Neerpelt, Dilsen-Stokkem, Lommel, Opglabbeek, Hamont-Achel, Maaseik en Overpelt.


Ons verspreidingsgebied voor de horeca zaken en outdoor affichering is nog iets uitgebreider. De volgende steden en gemeentes doen we aan: Diest, Hasselt, Lommel, Hamont-Achel, Overpelt, Neerpelt, Peer, Hechtel-Eksel, Bree, Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Houthalen-Helchteren, Heusden-Zolder, Beringen, Zonhoven, Genk, Diepenbeek, Kortessem, Wellen, Alken, Borgloon, Hoeselt, Tongeren, Sint-Truiden, Nieuwerkerken, Herk-De-Stad, Halen, Lummen, Tessenderlo, Ham, Leopoldsburg, Maasmechelen, Lanaken, Riemst, Maaseik en Dilsen-Stokkem.


Voor andere Vlaamse provincies en Nederlands Limburg doen we beroep op externe partners maar deze kunnen uiteraard in het totaalpakket mee opgenomen worden. Wij coördineren alle verdeelopdrachten in samenwerking met onze partners. Het voordeel is dat U alles via ons kan laten lopen, zonder contact te moeten maken met verschillende verdeel centra.