Design

DESIGN PORTFOLIO

Met bijna 10 jaar ervaring hebben we een aardig gevarieerd portfolio van grafische ontwerpen verdiend. Hieronder een klein overzicht van een aantal ontwerpen die we het laatste jaar gemaakt hebben voor diverse klanten. Uiteraard is dit maar een klein deeltje van ons werk maar op deze manier krijgt u alvast een inkijk in onze grafische mogelijkheden.


We hebben getracht een aantal diverse opdrachten op deze pagina te plaatsen. U kan bij ons onder andere terecht voor het ontwerp van posters, flyers, tickets, folders, banners en vlaggen van uw evenement. Ook creëerden we voor verschillende bedrijven een passende huisstijl (logo, naamkaartje, briefpapier, ...) maar ook een complete website in dezelfde stijl behoort tot de mogelijkheden.


De prijzen van grafische ontwerpen starten vanaf 150 euro. Uiteraard wordt voor elke opdracht een individuele offerte opgemaakt. Zo is de prijs afhankelijk van het feit of het drukwerk rechtsreeks bij ons besteld zal worden. Verder zijn er voor websites verschillende mogelijkheden qua programmatie, hier werken we dus in samenspraak een plan van aanpak voor U uit.

Logo Ontwerp - Eurotrip 2016

Wenskaart Ontwerp - Zip Events


Poster Design - Momentz


Brochure Design - GW Construct

Album Ontwerp - Kurt Vandeweerdt Fotografie

Facebook banner - KEC Rotem

Huisstijl Ontwerp - JPH Bikes

Logo ontwerp - John Parren Catering

Webdesign (grafisch) - Intenga

Brochure Ontwerp - Beyond Borders

Promocampagne - Maaseik In De Fik 2016

Poster Ontwerp - The Party Crashers