Drukgegevens

DRUKGEGEVENS


Bullzeye staat garant voor een optimale service. Zo worden alle aangeleverde ontwerpen gecontroleerd op correctheid. We houden u op de hoogte moesten er aanpassingen moeten gebeuren. Indien het om kleine aanpassingen gaat zullen we zelf deze zaken aanpassen zodat de levertijd niet in gedrang komt. Hieronder de richtlijnen omtrent de drukgegevens.

Type: We kunnen met de meeste types overweg. We prefereren PDF, PSD, JPG. PDF standaard: (PDF/X-1a:2001), (PDF/X-3:2002), (PDF/X-4:2008)


Kleuren: Het maximale kleurengebruik is 300 % ("ISO Coated v2"). De modus waar het bestand moet in opgemaakt worden is CMYK. Bij spoedorders word het maximum best verlaagd naar 250 % (kortere droogperiode).


Resolutie: Om kwaliteitsverlies te vermijden gelieve een resolutie van 300 dpi aan te houden. Baanposters moeten een minimum van 150 dpi hebben. Indien u 300 dpi wilt aanhouden, best het formaat van 40x30 cm aanhouden.


RGB: Indien de bestanden worden aangeleverd in RGB worden deze door ons automatisch aangepast naar CMYK. We zullen geen proefdruk meer doorsturen. Houd er rekening mee dat er wat kleurverschil zal optreden.


Snijranden: Belangrijke informatie (tekst / images) moet 2mm. van de rand afstaan. Bij geniete formaten deze info minimum 5mm. van de rand te houden.  De aangegeven formaten bij de producten is  reeds inclusief 2mm. snijrand. Gelieve dus  geen extra millimeters   rand aan de ontwerpen toe te voegen.


Bevestiging: We sturen altijd een bevestiging via mail wanneer we de order ontvangen hebben en deze in productie gaat.


Logo:  Al de producten moeten voorzien worden van het Bullzeye logo. Indien gewenst kan gedrukt worden zonder ons logo (meerprijs van 5%).


Brochures: Door de grote diversiteit van brochures kan u best even contact met ons opnemen omtrent de aanleverformaten. Zo is het belangrijk dat de pagina’s nummer per nummer worden aangeleverd in PDF formaat. Door het groot aantal mogelijkheden, voorzien we deze  info en templates per e-mail.


In order: Op het moment dat we u op de hoogte brengen dat het drukwerk in order staat, kan de order niet meer geannuleerd worden. U krijgt deze bevestiging via mail, enkel daarvoor is een annulering  mogelijk.


Vouwflyers: Ook bij vouwflyers zijn er verschillende opties. Om de plooilijn perfect te krijgen waar gewenst, gelieve ons te contacteren en we voorzien u van een voorbeeld in elk gewenst formaat.


Controle: We controleren alle bestanden op juistheid en zullen  kleine foutjes kosteloos corrigeren.  Deze controle  heeft betrekking op het formaat, de snijranden en de kleurmodus. We controleren niet op spelfouten of op designfouten.


Afhalen: Hoewel de meeste producten gratis geleverd worden, bieden we ook de mogelijkheid het drukwerk af te halen. Dit kan in Dilsen-Stokkem, Lommel en in  Bocholt.