Hoe bestellen?

HOE BESTELLEN?


Wij werken anders dan andere webdrukkers. We kiezen bewust voor geen webshop maar volgen elke aanvraag en order persoonlijk via e-mail op. Het voordeel hiervan is dat we direct kunnen inspelen op de vragen en eisen van de klant. Mochten we bij de order een interessanter en goedkoper alternatief kunnen aanbieden kunnen we hierop direct inspelen via e-mail of telefonisch. Verder kijken we alle ontwerpen kosteloos na op fouten zoals bijvoorbeeld een verkeerde kleurmodus of afmetingen.

STUUR UW BESTELLING VIA E-MAIL


Makkelijker kan het niet. Mail uw bestelling door naar info@bullzeye.be en wij doen de rest. U zal van ons dezelfde dag nog een bevestiging ontvangen met onze betalingsgegevens. Deze informatie zou zeker het mailtje moeten bevatten: het product, aantal, lever -en facturatieadres en eventueel de gewenste leverdatum. Mocht uw ontwerp te groot zijn voor mail, gelieve wetransfer.com te gebruiken.


GRATIS LEVERING, TWEE EXTRA SPOEDMOGELIJKHEDEN


Op de meeste van onze producten tenzij anders vermeld is de levering aan huis gratis voorzien in de prijs. De standaard levertijd is 5-6 werkdagen. Bij een bestelling en betaling in het weekend zal uw drukwerk meestal al de vrijdag daarop geleverd worden. Mocht u het drukwerk sneller nodig hebben, bieden we twee mogelijke spoedopties aan. Gelieve dit in uw bestel mailtje even aan te halen.


HOE UW BESTANDEN AANLEVEREN?


Belangrijk is dat de kleurenmodus van uw ontwerp is ingesteld op CMYK. Mocht dit RGB zijn, passen we dit zelf aan. De minimale resolutie voor drukwerk is 300 DPI pixels/inch. Voor spandoeken en 2m2 posters mag dit reeds 150 DPI zijn. Bij onze producten vind u de formaten, deze zijn reeds inclusief 4-5 mm snijrand. Gelieve ons te mailen mocht u een voorbeeld of template wensen.


BREDER GAMMA DAN  WEBSITE AANBOD


Op onze website hebben we   gekozen om de populairste producten, aantallen en diktes van papier weer te geven maar ons gamma is uiteraard nog een pak breder. Dit gaat van magazines, horeca materiaal, balpennen tot   het ontzettend groot aanbod van textiel materiaal. Gelieve dus onze zeker even te contacteren via het contact formulier mocht u  het gewenste product niet vinden.